Sorteer op
Sorteer op

Printables voor Volwassenen

Tante Kaartje ballen

Origineel

Geef een persoonlijk kleinigheidje met deze prints! Door een kleine aanpassing maak je van een simpel product een mooi gebaar
een chocolade wikkel om een reep naar keuze bijvoorbeeld. Met de naam van de ontvanger en wellicht een kleine persoonlijke boodschap, zo maak je in een handomdraai een groot gebaar!

Het werkt heel simpel: Geef mij de naam door die op de print moet komen, ik pas deze aan en je krijgt de print in je mailbox. Deze kan je dan zoveel printen als je zelf wilt! Het enige dat je nog zelf moet doen is het product kopen en deze print erop of eromheen doen. Klaar!

Vaderdag en moederdag

Heb je geen inspiratie voor een origineel vaderdag of moederdag cadeau? Dan kan dit weleens de oplossing zijn! Koop het product waar hij of zij heel erg gek op is en personaliseer het. Zo geef je niet alleen iets waar ze blij van worden maar ook nog eens origineel!

Budget

Het is een feit: Alles is momenteel duur en iedereen in alle lagen van de maatschappij voelt het. Een origineel cadeau geven kan best prijzig zijn terwijl je eigenlijk iets kleins wilde geven. Daar hoop ik je bij te kunnen helpen door deze prints: Je betaald maar 1 print en print deze zelf uit zoveel je wilt (dus geen dure bestellingen). Het enige wat je nog moet doen is de lekkernij kopen, met een beetje geluk is die nog in de aanbieding ook. 

Bijzondere momenten zijn om te vieren, en we hangen de slingers gewoon zelf op :-)

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel