Sorteer op

Posters voor de babykamer en kinderkamer

Tante Kaartje ballen

Babykamer decoratie

Geef de kinderkamer iets extra's door deze leuke posters/naamposters! Stop de poster in een mooie lijst en hang aan de muur of zet op een plank bijvoorbeeld. Of hang de poster op aan latjes bijvoorbeeld voor een stoer effect. Zo geef je de kinderkamer een uitgesproken stijl en kan je makkelijk wisselen als je kind na een tijdje iets anders wilt. (scheelt weer nieuw behang kopen of gordijnen :-))

Alle posters hebben het formaat A3 maar als je liever een ander formaat hebt kan ik die uiteraard voor je laten drukken! Neem contact met me op zodat we het samen kunnen regelen.

Naamposter als kraamkado

Laat een naamposter helemaal naar jouw smaak laten maken met de naam van je kindje erop en door te kiezen voor de kleur die het best bij de slaapkamer van jouw kind past! Een naamposter is ook een perfect cadeau om met een kraambezoek te geven. Het geeft de kersverse ouders het gevoel dat je echt je best hebt gedaan voor het kiezen van een cadeau want van deze poster is er maar 1! (Je kunt er ook de geboortedatum van het kindje op laten zetten)

Eerste verjaardag

De eerste verjaardag van je kind is een mega grote mijlpaal! Een jaar geleden was daar nog een klein mensje die alleen sliep, dronk en vieze luiers had en nu - 12 maanden later -  is niets meer veilig! Wow wat is er veel gebeurd dit afgelopen jaar! Maak deze eerste verjaardag extra bijzonder met deze persoonlijke mijlpaalposter door overzichtelijk te zien wat je kindje in 1 jaar bereikt heeft!

Maak het feest helemaal compleet door er een  bijpassende verjaardagsposter bij te doen! 
Door de poster op het raam te plakken kan iedereen in de straat zien wie er jarig is! (ook handig voor de visite die het huis niet zo goed weet te vinden) en hang de mijlpaalposter binnen op om het geheel compleet te maken. Laat het feest beginnen!

Door de poster op het raam te plakken kan iedereen in de straat zien wie er jarig is! (ook handig voor de visite die het huis niet zo goed weet te vinden) Of hang de poster binnen op om de kamer nog feestelijker te maken, hoe dan ook succes gegarandeerd!

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel