Sorteer op

Vrolijke ronde stickers voor School kinderen

Tante Kaartje ballen

Sluitstickers

Maak je post helemaal af door op de envelop een ronde sluitsticker te plakken. Zo blijft je envelop ook nog eens beter zitten!
En zo maak je het nog leuker voor de onvanger van de kaart! 

Vrolijke decoratie

Maak je feestjecadeautje of kunstwerk helemaal compleet met een van deze leuke stickers! Plak bijvoorbeeld een vrolijke sticker op de verpakking van je cadeau of teken er een kunstwerk omheen! Alles is mogelijk!

Je kind kan natuurlijk ook de sticker op zijn of haar schrift plakken op school! Als je kind je vaak mist kan dit ook helpen als steun: Zorg allebei dat je dezelfde sticker bij je hebt, zodra je ernaar kijkt weet je dat je aan elkaar denkt. Klink misschien een beetje zoetsappig maar het werkt vaak wel!

Kinderfeestje

Ten slotte een feestelijke tip van Tante: Heb je een (verjaardags-) feestje of kinderfeestje? Plak dan op de beker van alle kinderen een sticker! Zo is er geen verwarring meer en hoef je niet te klungelen met een stift! (Wel allemaal een verschillende natuurlijk!) Enne, het ziet er ook nog eens heel gezellig uit! De stickers zijn ook verkrijgbaar in gemengde sets, super handig dus!

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel