Sorteer op

Invulboeken voor Volwassenen

Tante Kaartje ballen

Herinneringen

Zijn er om te koesteren! Schrijf alle bijzondere momenten op en geniet zo later des te meer!
Het bruiloftalbum bijvoorbeeld: Er gebeurt in deze tijd zo ontzettend veel: Allerlei dingen regelen, kleding uitkiezen, getuigen vragen, vrijgezellenfeestjes... Niet alleen is het ontzettend handig om een bruiloft invulboek als leidraad te hebben, maar ook als compleet naslagwerk voor later. Wat een bijzondere tijd!

Ervaring

Alle invulboeken zijn door mij getekend en ontwikkeld door mijn ervaringen. Als moeder bijvoorbeeld, maar ook als bruid, als vriendin en als tante. Iedere gelegenheid die je nooit wilt vergeten kun je vastleggen in een invulboek zodat je later nog met plezier de herinneringen tot leven kunt wekken!

Kost geen tijd

Nu denk je wellicht 'pfff daar gaat veel tijd in zitten' en ja, natuurlijk moet je er even voor gaan zitten om de boeken in te vullen, maar dat heb ik al makkelijk voor je gemaakt door vooraf vragen te bedenken.  Je hoeft dus niet na te denken over wat je wilt opschrijven en je hoeft geen lang opstel te schrijven, maar gewoon de vragen te beantwoorden die er al staan en hop klaar!  Kortom: Een simpel hulpje om herinneringen voor heel lang te kunnen bewaren!

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel