Sorteer op

Invulboeken voor zwangerschap en baby

Tante Kaartje ballen

Alle cliches zijn waar... 

want inderdaad, de tijd vliegt! Je weet nog heel goed dat je kraamvisite zei 'geniet nu want voor je het weet zijn ze groot' en dat je dacht 'ja, dat zal wel' en ineens na 3x knipperen zijn ze groot! Er gebeurt veel in het leven van je kind en we kunnen niet alles onthouden, hoe graag we dat ook zouden willen kunnen maar onze harde schijf is redelijk snel gevuld. Door alle grappige uitspraken op te schrijven, de ontwikkeling van je kind bij te houden en bijzondere momenten vast te leggen zorg je dat je herinneringen levend blijven!

Herinneringen ophalen

Er gaat een dag komen dat je denkt 'hoe was dat ook alweer?' of dat je kind vraagt 'hoe zei ik dat toen?' Dan weet je precies waar je het kunt vinden: juist! in de invulboeken die je hebt bijgehouden! Dingen die je vergeten was komen weer boven en zo kan je nog lang nagenieten van bijzondere momenten (of juist de hele gewone momenten!).

Kost geen tijd

Nu denk je wellicht 'pfff daar gaat veel tijd in zitten' en ja, natuurlijk moet je er even voor gaan zitten om de boeken in te vullen, maar dat heb ik al makkelijk voor je gemaakt door vooraf vragen te bedenken die bij de fases van je kind passen. Je hoeft dus niet na te denken over wat je wilt opschrijven en je hoeft geen lang opstel te schrijven, maar gewoon de vragen te beantwoorden die er al staan en hop klaar! Heb je meerdere kinderen? Pak dan een vast moment (eens per maand, kwartaal of jaar) om het in 1x te doen, dan heb je een stok achter de deur en ben je zo klaar!

Kortom: Een simpel hulpje om herinneringen voor heel lang te kunnen bewaren!

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel