De leukste producten voor jouw schoolkind

Het klinkt een beetje gek: Een schoolkind. Maar na baby, peuter en kleuter volgt deze fase want in Nederland gaan alle kinderen t/m 12 naar school. En pfff deze fase is ontzettend groot! Je kind wordt zelfstandiger en leert in een paar jaar heel veel tot ze echte wijsneusjes zijn :-) 

Voor deze fase heb ik diverse producten ontwikkeld van invulboeken tot uitnodigingen voor kinderfeestjes.
Hier een greep van de producten die je kunt vinden, maar kijk voor het volledige overzicht in het menu of scroll helemaal naar beneden!

         

Tante Kaartje ballen

Een groot avontuur

Kleine kinderen worden groot! Gisteren lagen ze nog in de luiers in je herinnering en vandaag zitten ze op school.

In deze periode maken ze ontzettend veel mee en ontwikkelen ze in een rap tempo tot hele wijze mensen.
Het liefst willen we alles onthouden wat ze meemaken maar onze harde schijf is redelijk snel gevuld. Door alle 
bijzondere momenten te bewaren en vast te leggen, kan je de ontwikkeling van je kind bij houden en zorg je dat je herinneringen levend blijven!

En laat ik daar nou diverse producten voor ontwikkeld hebben! Lees je mee?

Invulboeken

Er gaat een dag komen dat je denkt 'hoe was dat ook alweer?' of dat je kind vraagt 'hoe was dat toen?' Dan weet je precies waar je het kunt vinden: juist! in de invulboeken die je hebt bijgehouden! Dingen die je vergeten was komen weer boven en zo kan je nog lang nagenieten van bijzondere momenten (of juist de hele gewone momenten!).

Ik heb diverse boeken ontwikkeld om alle belevenissen van je kind in bij te houden: Het ontwikkelingsboek bijvoorbeeld voor alle grote en kleine ontwikkelingen die je kind doormaakt, het schoolfotoboek waarin je alle ervaringen per jaar op kunt schrijven en alle schoolfoto's in kunt plakken zodat je het overzicht hebt. En bijvoorbeeld een vriendenboekje waarin alle vrienden en vriendinnen kunnen schrijven.  

Kortom: De invulboeken kun je gebruiken als naslagwerk maar vooral om heerlijk van na genieten bij het teruglezen ervan! 

Kinderkamer decoratie

Aan decoratie heb ik natuurlijk ook gedacht want heb diverse posters getekend die perfect aan de muur van de slaapkamer van je kind staan! Daarnaast zijn er ook naamposters waarop de naam van je kind komt bijvoorbeeld! Denk bijvoorbeeld aan de wereldkaart waarmee je kind kennis kan maken met alle landen in de wereld. Er is keuze uit diverse ontwerpen en kleuren!
Nog meer decoratie maar wat minder groot? Dat heb ik ook! Kijk maar eens bij de ansichtkaarten met illustraties, die staan superleuk in een lijstje en zijn een aanvulling op de posters. De slaapkamer van je kind gaat er sowieso heel vrolijk en kleurrijk uitzien!

Liever een ontwerp op maat? Dat maak ik ook! Zowel posters als geboortekaartjes. Kijk even bij maatwerk voor de voorbeelden en neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel