Tante Kaartje ballen1

Tante Kaartje werkt samen met Webwinkelkeur.

Heb jij onlangs een bestelling geplaatst in de webshop van Tante Kaartje? Dan ontvang je een mail met de vraag of je ons wilt beoordelen. Nu weet ik dat het niet de leukste mailtjes zijn om te ontvangen, maar voor mij is het ontzettend belangrijk! 

Ik hoor het namelijk graag als je blij bent met je bestelling, want daar maak je anderen ook blij mee. En van blije mensen wordt ik ook weer blij! En mocht er onverhoopt toch iets niet naar je zin zijn, dan kun je me altijd een mailtje sturen en dan zal ik het zo snel mogelijk oplossen.

Heb je de mail niet ontvangen, is hij in je spam terecht gekomen of heb je hem over het hoofd gezien? Via deze link kun je ook een beoordeling plaatsen! Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!

Eerlijke reviews

Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over mijn producten en service. Daarom worden de beoordelingen  onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van mijn producten en mijn service word niemand beloond voor het schrijven van een review of worden er kortingen of andere cadeautjes hiervoor gegeven.

Alvast ontzettend veel bedankt voor je review en uiteraard voor je begrip!

Liefs, Nadine (Tante Kaartje)

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel