Alle bestsellers van Tante Kaartje!

Tante Kaartje's best verkochte producten: Invulboeken, aftelkaarten en mijlpaalkaarten!

Bekijk hier alle best verkochte producten van Tante Kaartje! Oftewel de best verkochte artikelen door de jaren heen varierend van invulboeken tot aftelkaarten!

Invulboeken

De meeste goedlopende producten zijn toch wel de invulboeken. Met name het uitgebreide opgroeiboek, het unieke eerste verjaardag gastenboek, het babyshower gastenboek en het schoolfotoboek! Boeken voor de bijzondere maar ook de alledaagse momenten die we later graag willen teruglezen.

Aftelkaarten

De aftelkaarten heb ik ontwikkeld om mijn eigen kinderen meer inzicht te geven in momenten. Bijvoorbeeld de verjaardag aftelkaart of de sinterklaas aftelkaart. Ik merkte dat mijn kinderen rondom deze tijden erg onrustig waren en snakten naar meer overzicht. Wij volwassenen kunnen tijd al inkaderen, maar een kind niet. Dus 'over 2 weken' of 'als de blaadjes van de bomen zijn' bijvoorbeeld is veel te abstract voor ze. Door iedere dag een sticker te plakken zien ze dat er steeds minder nachtjes over zijn tot het moment aanbreekt en dat geeft ze rust.

Mijlpaalkaarten

We leggen herinneringen vast op diverse manieren: Door dingen op te schrijven en door foto's en video's te maken. Maar hoe leuk is het om dat samen met de mijlpaalkaarten te doen! Zodoende sta je bij meer momenten stil, en heb je ook nog eens een originele foto!

De mama mijlpaalkaarten bijvoorbeeld zijn speciaal voor tijdens en na de zwangerschap. Je eerste maanden als mama (to be) dus! Wat eet je graag, hoe zie je eruit, wat maak je mee en wat mis je? 
Kortom een handige en originele manier om herinneringen vast te leggen!

 

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel