Sorteer op

Tante Kaartje ballen

A December to remember

December is de maand waarin je altijd flink uitpakken (of zeg maar gerust inpakken) en daarvoor heb ik leuke producten ontwikkeld! Van kaart, tot sticker, van advent kalender tot voorleesboek: Alles om deze maand extra speciaal te maken!

Inzicht geven

Naast dat deze maand een echte feestmaand is vol gezelligheid en cadeaus is het ook een heel onrustige maand voor kinderen want ineens gebeuren er allemaal spannende dingen en valt de structuur weg. Voor deze onrust heb ik een paar producten ontwikkeld om te helpen de rust in het hoofd van je kind terug te brengen en daarmee ook de rust in huis.

Voor de sinterklaastijd heb ik een aftelkalender die je aan twee kanten kunt gebruiken: De ene kant is aftellen naar de intocht en de andere kant is aftellen tot pakjes avond. Op beide kanten staan geen data zodat je kunt beginnen met plakken wanneer je wilt: Iedere dag 1 sticker tot het grote moment daar is!

Voor de kersttijd heb ik een adventkalender gemaakt, deze moet je alleen nog even in elkaar zetten! Allemaal lieve huisjes zodat je een gezellig dorpje krijgt. Ieder huisje is een dag in december en zo tel je langzaam af. Je kiest zelf wat je in de huisjes stopt: Een briefje, een opdracht, iets lekkers bijvoorbeeld? Zo maak je het aftellen extra leuk en keert de rust weer terug in huis!

Echte post in December

is veel leuker dan een appje of een berichtje vind ik zelf, anders zou ik natuurlijk geen Tante Kaartje zijn! Een kerstkaart of sinterklaaskaart kan je neerzetten zodat je steeds herinnerd wordt aan de boodschap die erin staat, want dat is natuurlijk het leukst: Echt iets zeggen met je kaart en de ander een fijn gevoel geven: Een kerstkaart of sinterklaaskaart is een tastbare blijk van vriendschap en/of liefde die je met weinig moeite kunt geven.

Vrolijk inpakken

Maak je feestjecadeautje of kunstwerk helemaal compleet met een van deze leuke stickers! Plak bijvoorbeeld een vrolijke sticker op de verpakking van je cadeau of teken er een kunstwerk omheen! Alles is mogelijk!

 

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel