Vrolijke producten voor volwassenen

Naast alle vrolijke kinderproducten heb ik ook aan onszelf gedacht, want wij worden zelf ook hartstikke blij van die vrolijke illustraties en kleurtjes! Ik heb diverse producten ontwikkeld voor volwassenen, denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een vrijgezellenfeest of gewoon de dagelijkse boodschappen!

Scroll helemaal naar beneden om alle productgroepen te zien!

   

Tante Kaartje ballen

Bruiloft

De mooiste dag van je leven is toch wel je bruiloft! Een dag waarop je de liefde viert, samen met alle mensen die dichtbij je staan. Deze dag zelf is heel bijzonder maar de aanloop er naartoe misschien wel nog leuker!

Voor deze hele bijzondere tijd heb ik diverse boeken ontwikkeld. Na diverse bruiloften, vrijgezellenfeestjes en ten slotte die van mezelf heb ik een goed beeld gekregen van wat er deze dagen belangrijk is en een ding is duidelijk: Er gebeurt zoveel dat we sommige dingen in een roes beleven. Daarom heb ik diverse bruiloft boeken ontwikkeld!

Het vrijgezellenfeest boek is voor de vrienden en vriendinnen heel leuk om in te vullen en voor de bruid is het een boekje om te koesteren want hoe vaak heb je nog een boekje met al je vrienden en vriendinnen bij elkaar die allemaal lieve dingen over je zeggen? Juist, nooit!

Het bruiloftalbum is voor de hele aanloop naar de bruiloft inclusief de dag zelf een bijzonder naslagwerk:Hierin kun je alles bijhouden vanaf jullie verloving en alle voorbereidingen tot en met jullie grote dag en zelfs tot de ”morning after” met foto’s, knipsels, vragen en verhalen. Het bruiloft album biedt een fijn en handzaam overzicht tijdens de aanloop naar jullie grote dag, maar ook een compleet herinneringsboek voor later!

Handig hulpje

Voor de dagelijkse dingen heb ik handige hulpjes ontwikkeld want we moeten soms zoveel van onszelf en zoveel onthouden dat ons hoofd overstroomd en we dingen gaan vergeten. Zoals boodschappen doen bijvoorbeeld. Voorheen liep ik nog weleens als een kip zonder kop door de supermarkt 'weer wat vergeten, even terug naar het begin' en dat kostte me veel tijd. Daarvoor maakte ik een handig boodschappen lijstje: Maak het boodschappen doen makkelijker door alles per categorie op te schrijven in dit handige boodschappen notitieblok!

Loop langs het schap en kijk wat je daar nodig hebt, zo loop je door naar volgende schap, enz! Zo kom je er niet bij de kassa achter dat je boodschappen vergeten bent!

Er komen steeds meer handige hulpjes bij dus hou deze pagina in de gaten!

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel