Sorteer op

Feestelijke kaarten voor een kinderverjaardag

Tante Kaartje ballen

Echte post is leuker

vind ik zelf, anders zou ik natuurlijk geen Tante Kaartje zijn! Een kaart zegt veel meer dan een appje of mailtje die tussen de andere berichten verdwijnt. Deze kaartjes kan je neerzetten zodat de jarige zich extra feestelijk voelt of je kunt hem inplakken, of zelfs in een lijstje doen. Een tastbare blijk van vriendschap en/of liefde die je met weinig moeite kunt geven.

Tante Kaartje

Ik zou geen Tante Kaartje heten als ik deze kaarten niet zelf getekend zou hebben! Iedere feestelijk figuurtje/diertje is door mijzelf geillustreerd in dezelfde zachte herkenbare pastelkleuren. 

Nog meer feest!

Ik heb ook posters getekend speciaal voor een kinder verjaardag: Verjaardagsposters! Zo maak je de verjaardag extra speciaal.
Laat deze verjaardagsposter helemaal naar jouw smaak laten maken met de naam van de jarige erop en door een leuke kleur te kiezen!

Tip van Tante: Door de poster op het raam te plakken kan iedereen in de straat zien wie er jarig is! (ook handig voor de visite die het huis niet zo goed weet te vinden) Of hang de poster binnen op om de kamer nog feestelijker te maken, hoe dan ook succes gegarandeerd!

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel