Peuter & Kleuter producten

Heb je een peuter of kleuter in huis of in de buurt? Dan weet je dat er altijd wel iets te beleven valt! 
Voor deze wonderlijke tijd heb ik diverse producten ontwikkeld: Van invulboeken tot diverse ansichtkaarten.
Hier een greep van de producten die je kunt vinden, maar kijk voor het volledige overzicht in het menu of scroll helemaal naar beneden!

         

Tante Kaartje ballen

Ik ben 2 en ik zeg 'nee'

Alle Cliche's zijn waar...want inderdaad, de tijd vliegt! Je weet nog heel goed dat je kraamvisite zei 'geniet nu want voor je het weet zijn ze groot' en dat je dacht 'ja, dat zal wel' en ineens na 3x knipperen zijn ze groot! Er gebeurt veel in het leven van je kind en we kunnen niet alles onthouden, hoe graag we dat ook zouden willen kunnen maar onze harde schijf is redelijk snel gevuld. Door alle grappige uitspraken op te schrijven, de ontwikkeling van je kind bij te houden en bijzondere momenten vast te leggen zorg je dat je herinneringen levend blijven!

En laat ik daar nou diverse producten voor ontwikkeld hebben! Lees je mee?

Invulboeken

Er gaat een dag komen dat je denkt 'hoe was dat ook alweer?' of dat je kind vraagt 'hoe zei ik dat toen?' Dan weet je precies waar je het kunt vinden: juist! in de invulboeken die je hebt bijgehouden! Dingen die je vergeten was komen weer boven en zo kan je nog lang nagenieten van bijzondere momenten (of juist de hele gewone momenten!).

Ik heb diverse boeken ontwikkeld om alle belevenissen van je kind in bij te houden: Het brabbelboekje bijvoorbeeld voor alle grappige uitspraken van je kind, het oppasboek waarin de oppas (grootouder, gastouder, creche, kinderdagverblijf) op kan schrijven hoe het die dag vergaan is met je kindje zodat je thuis terug kunt lezen (ook wel fijn als je weet dat je kind maar 2 hapjes brood op heeft bijvoorbeeld).

Tot slot het opgroeiboek: Een mega dik boek van 240 pagina's om de hele ontwikkeling van in de buik tot naar de basisschool in bij te houden!  Het boek is in de 'ik' vorm geschreven vanuit je kinden begint al voordat je baby geboren wordt met vragen over de familie en de zwangerschap. Daarna volgt de geboortedag van je kindje en kun je de eerste 12 weken iedere week iets opschrijven om vervolgens over te gaan in maanden totdat je kindje 4 jaar oud is. Alle  vragen zijn afgestemd zijn op de leeftijd van je kindje. 
Ook vind je pagina's voor het invullen van vakanties, (eventuele) dagopvang, verjaardagen, feestdagen, logeerpartijtjes en ziektes. Kortom: Een compleet album die je kunt gebruiken als naslagwerk maar vooral om heerlijk van na te genieten bij het teruglezen ervan! 

Kinderkamer decoratie

Aan decoratie heb ik natuurlijk ook gedacht want heb diverse posters getekend die perfect aan de muur van de kinderkamer staan! Daarnaast zijn er ook naamposters waarop de naam van je kindje komt bijvoorbeeld! Er is keuze uit diverse ontwerpen en kleuren!
Nog meer decoratie maar wat minder groot? Dat heb ik ook! Kijk maar eens bij de ansichtkaarten met illustraties van lieve diertjes, die staan superleuk in een lijstje en zijn een aanvulling op de posters. De kinderkamer gaat er sowieso heel lief en sfeervol uitzien!

Liever een ontwerp op maat? Dat maak ik ook! Zowel posters als geboortekaartjes. Kijk even bij maatwerk voor de voorbeelden en neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel