Zwanger & Baby producten

Je bent zwanger, hebt een baby of gaat bij iemand op bezoek. Dit is een hele bijzondere tijd waar ik diverse producten heb ontwikkeld zoals mijlpaalkaarten, invulboeken en meer! Hieronder staat een greep van de artikelen: 
(Er is veel meer! Scroll naar beneden of raadpleeg het menu om alle productopties te zien!)


         

Tante Kaartje ballen

Hoera zwanger!

Wow, je bent zwanger! Of dat je er klaar voor bent of nog helemaal niet... 1 ding staat vast: Er gaat een heleboel voor jou en in je toekomst veranderen! Er gaat een klein mensje in je buik groeien, van eerst nog iets abstracts tot een grote buik waarin je duidelijk de trapjes van je kindje voelt. Zwanger zijn is een hele bijzondere tijd die je niet snel zult vergeten!

Een baby in huis

Door de komst van een baby gaat ook je huis veranderen. Je mag namelijk nieuw kamertje gaan decoreren! Ik heb diverse posters getekend die perfect aan de muur van de babykamer staan! Daarnaast zijn er ook naamposters Waarop de naam van je kindje komt bijvoorbeeld! Er is keuze uit diverse ontwerpen en kleuren!
Nog meer decoratie maar wat minder groot? Dat heb ik ook! Kijk maar eens bij de ansichtkaarten met illustraties van lieve diertjes, die staan superleuk in een lijstje en zijn een aanvulling op de posters. Die kamer gaat er sowieso heel lief en sfeervol uitzien!

Liever een ontwerp op maat? Dat maak ik ook! Zowel posters als geboortekaartjes. Kijk even bij maatwerk voor de voorbeelden en neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Invulboeken

Vanaf de zwangerschap tot en met de basisschool heb ik diverse invulboeken ontwikkeld, bijvoorbeeld het babyshower invulboek! Een extraatje op je babyshower en ontzettend leuk om later terug te lezen! Alle gasten vullen een pagina in en mogen van alles over de baby raden: Bijvoorbeeld de naam, het gewicht en de lengte. Plezier op de babyshower voor de gasten die erin mogen schrijven, en plezier voor de mama om later allemaal terug te lezen!

En mijn grootste trots is toch wel het opgroeiboek: Een mega dik boek van 240 pagina's om de hele ontwikkeling van in de buik tot naar de basisschool in bij te houden!  Het boek is in de 'ik' vorm geschreven vanuit je kinden begint al voordat je baby geboren wordt met vragen over de familie en de zwangerschap. Daarna volgt de geboortedag van je kindje en kun je de eerste 12 weken iedere week iets opschrijven om vervolgens over te gaan in maanden totdat je kindje 4 jaar oud is. Alle  vragen zijn afgestemd zijn op de leeftijd van je kindje. 

Ook vind je pagina's voor het invullen van vakanties, (eventuele) dagopvang, verjaardagen, feestdagen, logeerpartijtjes en ziektes. Kortom: Een compleet album die je kunt gebruiken als naslagwerk maar vooral om heerlijk van na te genieten bij het teruglezen ervan! 

Mijlpalen

Vanaf het moment van de positieve test tot als je kindje al rondrent regent het mijlpalen: 'Mijn eerste stapje', '12 weken oud', 'Ik kan zitten', tot 'Hoera,1 jaar oud!' Maar niet alleen zit het leven van je kindje vol met mijlpalen,ook van jou: 'Dit lust ik niet meer', 'dit is nu mijn favo outfit' en '6 maanden zwanger, mijn baby is nu de grootte van een grapefruit'! Ik heb diverse mijlpaalkaarten sets onwikkeld om deze bijzondere tijd vast te leggen. Kijk hier voor de sets!

Alle cliches zijn waar... 

want inderdaad, de tijd vliegt! Je weet nog heel goed dat je kraamvisite zei 'geniet nu want voor je het weet zijn ze groot' en dat je dacht 'ja, dat zal wel' en ineens na 3x knipperen zijn ze groot! Er gebeurt veel in het leven van je kind en we kunnen niet alles onthouden, hoe graag we dat ook zouden willen kunnen maar onze harde schijf is redelijk snel gevuld. Door alle grappige uitspraken op te schrijven, de ontwikkeling van je kind bij te houden en bijzondere momenten vast te leggen zorg je dat je herinneringen levend blijven!

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel