Vrolijke posters, stickers en kaarten voor een kinder verjaardag

Hieperdepiep hoera! Hier vind je alles voor een geslaagde (kinder-)verjaardag! Van verjaardagsposters met de naam van je kind erop, tot aftelkaarten en feestelijke stickers.
Hieronder vind je een greep van de producten die je kunt vinden, maar kijk voor het volledige overzicht in het menu of scroll helemaal naar beneden!

         

Tante Kaartje ballen

Jij bent jarig, hoera!

Bij Tante Kaartje draait het om het vieren van de grote en kleine momenten en een verjaardag is toch echt het feestje van het jaar! Ik heb er diverse producten voor ontwikkeld door de jaren heen om de verjaardag helemaal compleet te maken. Denk maar aan feestelijke stickers, posters, kaarten en traktaties! Lees je mee?

Maak je feestjecadeautje of kunstwerk helemaal compleet met een van deze leuke stickers! Plak bijvoorbeeld een vrolijke sticker op de verpakking van je cadeau of teken er een kunstwerk omheen! Alles is mogelijk!

Naast de vrolijke ronde stickers heb ik ook stickervellen vol met vrolijke figuurtjes, de keuze is reuze!

Feestelijke stickers

Heb je een (verjaardags-) feestje of kinderfeestje? Plak dan op de beker van alle kinderen een sticker! Zo is er geen verwarring meer en hoef je niet te klungelen met een stift! (Wel allemaal een verschillende natuurlijk!) Enne, het ziet er ook nog eens heel gezellig uit! De stickers zijn ook verkrijgbaar in gemengde sets, super handig dus!

Of maak je verjaardagspost helemaal af door aan de achterkant van de envelop een sluitsticker te plakken. Zo blijft je envelop ook nog eens beter dicht zitten enmaak je het nog leuker voor de onvanger van de kaart!

Ik ontwerp de stickers altijd per set binnen een thema met bijpassende kaarten. Dus kijk ook eens bij de feest kaarten!

Een kaartje voor jou

Een kaart sturen voor iemands verjaardag zegt veel meer dan een appje of mailtje die tussen de andere berichten verdwijnt. Deze kaartjes kan je neerzetten zodat de jarige zich extra feestelijk voelt of je kunt hem inplakken, of zelfs in een lijstje doen. Een tastbare blijk van vriendschap en/of liefde die je met weinig moeite kunt geven.

Ik heb ook aan uitnodigingen gedacht voor een kinderfeestje met aan de achterkant heel handig vragen die je kunt invullen. Plak op het prikbord of zet de kaart in het zicht, zo heb je altijd alle info bij de hand! 

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel