Sorteer op

Handige hulp stickers voor Peuters en Kleuters

Tante Kaartje ballen

Weg met die monsters!

Kinderen hebben een hele rijke fantasie en snappen het verschil nog niet altijd tussen fantasie en werkelijkheid. Dat kan heel beangstigend zijn, met name in de nacht als ze geen afleiding hebben en het heel donker is.

Daar heb ik een aantal stickers voor ontworpen bijvoorbeeld de 'anti monster' stickers. Deze set ronde stickers met illustratie van een griezel spookje helpt je kind in de nacht. Plak deze sticker bijvoobeeld op een lege spuitfles en spuit 'monser stank' door de kamer heen. Wij mensen kunnen die geur natuurlijk niet ruiken, want wij zijn geen monsters, alleen monsters ruiken dat en dan blijven ze weg ;-)

Fijne dromen

Ook heb ik een sticker gemaakt die je kindje helpt rustiger in slaap te vallen want door enge dromen zijn ze soms bang om weer te gaan slapen. Deze set ronde stickers met illustratie van een schattige maan helpt je kind de nacht door, namelijk zo: Plak deze sticker bijvoorbeeld op een potje zalf waarvan je weet dat je kind deze kan verdragen en smeer deze 'Fijne dromen creme' op het voorhoofd van je kindje zodat het fijne dromen gaat krijgen. 

Auw!

Kinderen willen op alles een pleister... niet zozeer omdat het bloed eruit stroomt maar omdat de pleister troost geeft en aangeeft dat er iets ergs gebeurd is. Soms zijn de pleisters niet aan te slepen en dat is natuurlijk zonde van het geld. Daarbij komen pleisters niet altijd even makkelijk los en dan heb je een nieuw probleem, want dan heb je misschien wel echt een pleister nodig! Zonde en nergens voor nodig.

Als je kind gevallen is en er geen pleister nodig is kan je ook kiezen voor 'pleisterzalf': Plak deze sticker bijvoorbeeld op een potje zalf waarvan je weet dat je kind deze kan verdragen en smeer deze 'pleisterzalf' op de plek voor de schrik en om de pijn te verzachten! Werkt als een tierelier en kost je amper iets :-)

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel