Sorteer op

Aftelkalenders en beloningsposters voor Peuters en Kleuters

Tante Kaartje ballen

Aftellen maar!

Bijna ieder kind is er gek op: Stickers plakken! Maak het leuk om af te tellen met je kind naar een gebeurtenis met deze aftelkaarten! Zo is iedere dag weer een feestje :-)

Inzicht geven en rust in huis

Het leven kan soms onoverzichtelijk en chaotisch zijn, helemaal in het leven van je kind. 'Het is bijna vakantie!' maar wat is bijna? En veel meer van dit soort grote gebeurtenissen zoals: Sinterklaas, Verjaardagen, Uitjes, Feestjes etc! Help je kind (en indirect jezelf) door inzicht te geven middels deze aftelkaarten. Plak een sticker per dag of per afgeronde taak en werk zo naar het einde toe. Je kunt kiezen uit diverse posters met stickers.

Kinderen worden erg onrustig als ze geen overicht hebben (en zeg nou zelf, wij toch ook?), dan kan een aftelkaart steun bieden: Door iedere dag een sticker te plakken zien ze hoeveel nachtjes iets nog duurt en heb je weer rust in huis. Fijn voor je kind en voor jou!

Belonen

Sommige dingen zijn nog erg lastig voor kleine kinderen. Denk bijvoorbeeld aan zindelijk worden. Of aan spullen opruimen.
En soms hebben ze er gewoon geen zin in, ook begrijpelijk! Maar we willen wel graag dat ze deze dingen leren dus om geen strijd te hebben in huis heb ik de oplossing: Een beloningskaart!

Iedere dag dat de opdracht goed is gegaan mag er een stickers worden geplakt om zo toe te werken aan een beloning. Het is handig om deze vantevoren vast te leggen zodat je kindje ook weet waar hij of zij de opdrachten voor doet. Dat kan iets kleins zijn zoals iets lekkers, maar ook iets groters zoals een cadeautje of een uitje. Succes gegarandeerd

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel