Welkom in de leukste originele webshop vol vrolijke illustraties op papier!

Tante Kaartje ballen1

Welkom in mijn winkel!

Ik heb voor iedereen ruime keuze uit diverse producten en heb het per categorie ingedeeld zodat je niet lang hoeft te zoeken! Mijn producten zijn er om de grote en kleine momenten te vieren en te herinneren.

Zwanger & Baby

Producten voor je zwangerschap en je baby bijvoorbeeld: Mijlpaalkaarten om de grote momenten mee vast te leggen, invulboeken om herinneringen levend te houden en diverse kaarten en stickers. Aan decoratie heb ik ook gedacht dus kijk zeker even rond!

         

Peuter & Kleuter

De belevingswereld van een peuter en een kleuter kunnen heel complex zijn, daar help ik je graag bij met diverse hulpjes in de vorm van aftelkaarten en stickers. Daarnaast heb ik diverse invulboeken om deze tijd nooit te vergeten!

         

Schoolkind

Zodra je kind naar school gaat is het geen kleuter meer en gaat het in een rap tempo ontwikkelen tot een slim mens! Er gebeurt ontzettend veel en je kind wordt ineens zo groot! Ik heb diverse invulboeken ontwikkeld om de ontwikkeling van je kind in deze periode bij te houden en vast te leggen. Ook heb ik diverse posters, kaarten en stickers als decoratie.

         

Volwassenen

Ook aan de grote mensen heb ik gedacht :-) want de mooie momenten stoppen gelukkig niet na je kindertijd! Ik heb invulboeken ontwikkeld voor vrijgezellenfeestjes, de bruiloft en handige hulpjes die het dagelijkse leven makkelijker maken.

         

Kaarten & Stickers

Ik heb diverse kaarten en stickers voor iedere leeftijdcategorie gemaakt dus heb ik ze overzichtelijk op een rij bij elkaar gezet. Alle kaarten en stickers overzichtelijk bij elkaar!

         

Verjaardag

Hieperdepiep hoera! Hier vind je alles voor een geslaagde (kinder-)verjaardag! Van verjaardagsposters met de naam van je kind erop, tot aftelkaarten en feestelijke stickers.
 

         

Veel shopplezier!

 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel