Sorteer op

Mijlpaalkaarten voor zwangerschap en baby

Tante Kaartje ballen

Zwanger mijlpalen

Wow, je bent zwanger! Of dat je er klaar voor bent of nog helemaal niet... 1 ding staat vast: Er gaat een heleboel voor jou en in je toekomst veranderen! Er gaat een klein mensje in je buik groeien, van eerst nog iets abstracts tot een grote buik waarin je duidelijk de trapjes van je kindje voelt. Deze bijzondere tijd die je niet snel zult vergete kun je vastleggen met de set mama mijlpaalkaarten: 24 kaarten voor ieder bijzonder moment tijdens de zwangerschap tot erna!

Voor ieder moment is wel een kaart: 'Dit vind ik heel vies' (koffie bijvoorbeeld) en 'dit is nu mijn favo snack' (hamburgers met extra mayo bijvoorbeeld). Het moment dat je na maanden eindelijk weer je benen kunt zien 'ik heb mijn benen weer geschoren', of een hele smakelijke 'ja hoor, ik ben weer eens onder gespuugd'. Maar ook de weken van je zwangerschap met het formaat van je buik kunnen niet ontbreken '8 weken, de baby is nu het formaat van een blauwe bes' tot '40 weken, de baby is nu het formaat van een watermeloen'.

Kortom een bijzondere set van 24 kaarten om een hele bijzondere tijd mee vast te leggen! Maak met iedere kaart een selfie en zie jezelf veranderen!

Baby mijlpalen

Zodra je kindje geboren is regent het mijlpalen. De eerste weken is het nog een klein huilend wormpje en al snel kijken jullie elkaar aan en hebben jullie contact. Een heel bijzondere tijd! Deze set van 24 mijlpaalkaarten helpt je om deze tijd bewuster mee te maken en om de grote en kleine mijlpalen te onthouden. De set bestaat uit kaarten met het aantal weken en maanden van je kindje, maar ook met belevenissen: 'mijn eerste keer naar buiten' en 'mjn eerste stapje'. Helemaal tot 'Hoera,1 jaar oud!' en 'Ik kan al lopen'.

Zo werkt het: Je legt een kaart bij of naast je kindje en maakt een foto. Deze bewaar je en kan je later naast elkaar houden, zo zie je ook nog eens hoe snel hij of zij gegroeid is! Maar let op! Na 3 maanden gaat je kindje proberen de kaartjes op te eten of te verscheuren dus wees snel! 

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel