OVER TANTE KAARTJE

Tante Kaartje ballen1

Wat leuk dat je rondkijkt in mijn winkel! Ik ben Nadine, geboren in '82, moeder van 2 meisjes, eigenwijs en ontzettend creatief!

Vroeger....

...was ik een ondeugend meisje en daardoor kreeg ik van mijn moeder de bijnaam 'Tante Kaatje'. Toen ik in 2015 het idee kreeg om een webshop te starten met posters en kaarten was de naam 'Tante Kaartje' natuurlijk ontzettend passend!

Al sinds 2008 zit ik in het grafische vak na diverse creatieve opleidingen te hebben gevolgd (Nimeto, kunstacademie WDKA en Multimedia&Design). Sinds 2010 ben ik vormgever in de wereld van kinderen: Speelgoed, verpakkingen en reclame en sinds 2012 heb ik mijn eigen ontwerpstudio waar ik dezelfde werkzaamheden heb als voorheen bij een werkgever. (www.dinesign.nl).

Mama...

...werd ik in 2016 van Lieke. Tijdens de zwangerschap begon ik met het ontwerpen van posters en kaarten voor de babykamer en al snel had ik een winkel vol! Lieke werd steeds iets groter en al snel volgden diverse invulboeken die pasten bij de fase waar we op dat moment in zaten. Uiteraard zijn alle boeken allemaal eerst nauwkeurig getest natuurlijk :-) 
 

Nadine Stofberg - Spelt is Tante Kaartje     Nadine Stofberg - Spelt is Tante Kaartje     Nadine Stofberg - Spelt is Tante Kaartje

Webshop...

...Deze webshop opende zijn deuren begin 2016 en sloot helaas 3 jaar later weer omdat ik zwanger was mijn tweede dochter Eveline en alleen maar moe moe moe was. Het was teveel voor me om dagelijks met een peuter en een baby naar de post te moeten. Gelukkig was de sluiting van korte duur en kun je nu je hart weer ophalen aan alle vrolijke producten in mijn webshop!
Ik bruis nog steeds van de ideeen, dus er komen steeds nieuwe producten bij! Z
odoende groeit deze shop een beetje met mij en en mijn kinderen mee 🙂

Illustreren...

... is wat ik met heel veel liefde doe! Voor deze webshop, in opdracht van een klant en voor o.a. Kaartje2Go

Kortom...

...Ik prijs me een gelukkig mens! Getrouwd met de leukste man van de wereld: Martien, twee geweldige dochters: Lieke en Eveline en een lief huisje in het gezellige dorp Waddinxveen. Ik mag iedere dag doen wat ik het allerleukste vind: Ontwerpen en mijn spullen verkopen.
Dank je wel voor je interesse, je bestelling en steun! Door jou ben ik waar ik nu ben <3

Mocht je nog iets van me willen weten, of me gewoon een berichtje sturen dan hoor ik dat natuurlijk graag! 
Stuur een email naar info@tante-kaartje.nl en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord terug!

Lieve groetjes,
Nadine, oftwel Tante Kaartje

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel