Sorteer op

Traktatie printables voor School kinderen

Tante Kaartje ballen

Bespaar tijd

Geen tijd of zin om een leuke traktatie of cadeautje te maken? Dan heb ik het juiste product voor jou! 
Het werkt heel simpel: Geef mij de naam door die op de print moet komen, ik pas deze aan en je krijgt de print in je mailbox. Deze kan je dan zoveel printen als je zelf wilt! Het enige dat je nog zelf moet doen is de traktatie kopen en deze print erop of eromheen doen. Klaar!

Twee linkerhanden

Alle kinderen lijken steeds zo'n gelikte trakatie te hebben maar jij hebt twee linkerhanden en de ideeen komen nou ook niet echt binnenstromen... Maar je gunt het je kind wel. Ik heb mooie ontwerpen voor je klaar gezet die gepersonaliseerd kunnen worden met de gegevens van jouw kind. Zo heeft hij of zij een mooie en originele traktatie waar je zelf weinig aan hebt hoeven doen. Goed geregeld!

Budget

Het is een feit: Alles is momenteel duur en iedereen in alle lagen van de maatschappij voelt het. Een originele traktatie voor alle kinderen in de klas kan behoorlijk oplopen want je wilt natuurlijk wel iets leuks trakteren. Daar hoop ik je bij te kunnen helpen door deze prints: Je betaald maar 1 print en print deze zelf uit zoveel je wilt (dus geen dure bestellingen). Het enige wat je nog moet doen is de lekkernij kopen, met een beetje geluk is die nog in de aanbieding ook. 

Verjaardagen zijn om te vieren, en we hangen de slingers gewoon zelf op :-)

© 2021 - 2024 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel