Kaarten & Stickers

hier vind je alle kaarten en stickers die ik ontwikkeld heb voor alle leeftijden! Van baby tot volwassene.
Hier een greep van de producten die je kunt vinden, maar kijk voor het volledige overzicht in het menu of scroll helemaal naar beneden!

         


Tante Kaartje ballen

Feest vieren!

De mooie momenten van het leven mogen gevierd worden! Of dat nou een verjaardag is, een bijzondere gebeurtenis of gewoon zomaar. Stuur iemand een kaartje want een kaart zegt veel meer dan een appje of mailtje die tussen de andere berichten verdwijnt. Een ansichtkaart kan je neerzetten zodat je steeds herinnert wordt aan de boodschap die erin staat. Je kunt hem inplakken, of zelfs in een lijstje doen. Een tastbare blijk van vriendschap en/of liefde die je met weinig moeite kunt geven.

Lekker blijven plakken

Maak je feestjecadeautje of je kunstwerk compleet met een van de leuke stickers die ik getekend heb! Je koopt ze per set van 10. Of heb je liever verschillende stickers? Dat kan ook: kies dan een stickerset bestaande uit 5 verschillende stickers.
Naast de vrolijke ronde stickers heb ik ook stickervellen vol met vrolijke figuurtjes, de keuze is reuze!

Illustratie

Ik zou geen Tante Kaartje heten als ik deze kaarten niet zelf getekend zou hebben! Iedere diertje is door mijzelf geillustreerd in dezelfde zachte herkenbare pastelkleuren. Er is ruime keuze uit diverse series: van boho animals tot party animals!

Kaartensets

Ik ontwerp de kaarten altijd per set binnen een thema. Deze kaarten heb ik als set gebundeld zodat je de kaarten ook nog eens met een leuke korting krijgt! Je kunt alle kaarten natuurlijk ook per stuk kopen.
De kaartensets vind je op de pagina 'kaartensets'.

 

© 2021 - 2023 Tante-Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel