Leer tante Kaartje in het kort kennen:

Als klein en ondeugend meisje luisterde ik naar de bijnaam Tante Kaatje, dus met een kleine aanpassing was daar de naam: Tante Kaartje!
En laat ik nou ook een hele trotse tante zijn!

Naast een trotse tante ben ik ook een hele trotse mama!

Toen ik in 2015 zwanger was van mijn eerste kindje was ik druk met het decoreren van de babykamer: Pinterest, woonwinkels en inspirerende blogs werden op de voet gevolgd. Ik wilde iets liefs, maar tegelijk stoer. Iets simpels, maar tegelijk ook origineel. Heel lastig!

Dus ging ik mijn eigen ontwerpen maken: Posters, naamposters, kaarten etc! Er ontstond al snel een lief hertje, en een beertjebeertje, konijntje, en wolkje in lieve pastel tinten zoals mint, roze en babyblauw en al gauw had ik een hele stapel ontwerpen!

De reacties uit mijn omgeving op mijn ontwerpen voor de kinderkamer waren zó positief en de ideeën bleven maar binnenstromen, dat ik deze winkel heb opgezet!
Zodoende kan iederen - dus ook jij - genieten van mijn ontwerpen!

Ik heb slechts plek voor 1 poster en enkele kaarten dus mijn dochter heeft inmiddels iedere week een andere naamposter aan de muur hangen en een andere kaart in een lijstje want deze mama kan maar niet kiezen en de ideeën blijven maar binnenkomen!

Hopelijk kan je een leuke poster, kaart of invulboek naar je zin vinden want mijn ideeën zijn nog lange niet op!

Heb je zelf een leuk idee of een tip voor mij? Laat het me dan weten en neem contact met me op.

Groetjes,
Nadine a.k.a. Tante Kaartje

© 2016 - 2017 Tante Kaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel